Migratie

Onder migratie verstaat Ducore Diensten het upgrade van besturingssystemen en softwarepakketen.
Het is belangrijk om altijd uw software bij te werken met de laatste versies. Op die manier loopt u het minste kans om getroffen te worden door misbruik van beveiligingslekken.

Integratie

Het integreren van nieuwe computersystemen in uw bedrijf is een tijdrovende klus. Ducore Diensten neemt u graag deze zorg uit handen.
Na een zorgvuldige planning ontkoppelen wij de oude systemen. De nieuwe systemen worden vervolgens aangekoppeld en indien nodig getest op hun werking en netwerkverbinding.
In overleg kunnen kan Ducore Diensten dit process ook in de avonduren of het weekend uitvoeren. Zodoende ondervind uw personeel de minste hinder van de migratie.

Refurbishment

Aan het leven van uw afgedankte systemen hoeft geen eind te komen. Vaak zijn deze machines nog perfect inzetbaar bij andere organisaties zoals scholen, bibliotheken of startende ondernemers.
Refurbishen wil zeggen dat de computerapparatuur klaar wordt gemaakt met als uiteindelijke doel de pc’s weer te verkopen. Dit gebeurt onder andere door data te verwijderen, de pc’s te reinigen, te controleren op beschadigingen, de apparatuur op te waarderen en kenmerken van de vorige eigenaar te verwijderen.

Remarketing

Afgeschreven ICT-apparatuur kan vaak nog van grote waarde zijn voor andere bedrijven en instellingen. Denk hierbij aan scholen, startende ondernemingen of hulporganisaties.
Ducore Diensten koopt daarom graag afgedankte computer apparatuur op. Wij inventariseren de aangebode partij en aan de hand van de specificaties stellen wij een restwaarde op.
Voor al onze klanten regelen wij altijd een marktconforme restwaarde!
Na ontvangst worden de computers getest, inwendig en uitwendig schoongemaakt en indien nodig gerepareerd of geupgrade. Daarna zullen de computers opnieuw op de markt aangeboden worden.

Klusjesman

Een klusjesman is een allround persoon die her en der in uw bedrijf ingezet kan worden. Denkbare taken voor een klusjesman zijn o.a.:
Algemeen onderhoud aan het pand, zoals scharnieren of sloten vervangen.
Interieurverzorging
Reparatie kantoormeubilair

Onderhoud

U staat er misschien niet bij stil, maar uw machine die trouw elke dag onder u bureau zijn taken uitvoerd heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Want zowel softwarematig als hardwarematig willen er nog wel eens dingen kapotgaan.
Het vastlopen van een ventilator door toedoen van stof kan voor veel schade lijden in uw computer. Zonder koeling raken onderdelen overhit tot grote schade aan toe: uw computer gaat fouten generenen, loopt vast of erger, de hitteveroorzakende onderdelen vatten vlam.
Ook softwarematig kan het een en ander mislopen. De computer wordt traag, geeft fouten of is getroffen door een virus.

Dataverwijdering

Het komt helaas nog tevaak voor dat computers met bedrijfsgevoelige informatie gewoon bij het huisafval gezet worden. Het kan vervelend uitpakken als bedrijfsinformatie uitlekt. Informatie hoort niet op straat!

BlanccoDoor een nauwe samenwerking met Blancco is Ducore Diensten gespecialiseerd in onherstelbare dataverwijdering. Ducore Diensten werkt via procédés die bij dataverwijdering complete en veilige wisacties van de harde schijven garandeert. Deze procédés zijn officieel geregistreerd en gecertificeerd bij meerdere EU-lidstaten.

Inkoop

Ducore Diensten is altijd geïnteresseerd in op te kopen partijen. Computers, monitoren, laptops en andere aanverwante goederen.

Uitroltrajecten

Uitroltrajecten zijn complexe processen die vragen om deskundig personeel. Want het kleinste foutje kan al leiden tot verlies van gegevens.
Ducore Diensten levert voor uitroltrajecten daarom vakkundig personeel met ervaring.

Verhuizingen

Verhuizingen zijn ingewikkelde processen die vragen om een hoge mate van planning en logistieke kennis.
Ducore Diensten heeft reeds een brede ervaring in het verhuizen van diverse goederen. Of het nu gaat om een compleet kantoor of een serverpark. Wij inventariseren de goederen, koppelen deze af en transporteren deze vervolgens naar de eindlocatie. Daar aangekomen zullen wij de goederen op hun plek installeren en indien nodig aankoppelen.
Ducore Diensten heeft de juiste mensen in dienst die het hele traject voor u uitvoeren.