Ducore Diensten

Ducore Diensten bied een breed scala aan diensten aan. Variërend van een handige klusjesman tot aan specialisten voor een complete uitrol trajecten en serverpark verhuizingen. Voor elke opdracht hebben wij het vakkundig personeel in dienst.

Flexibiliteit

Ducore Diensten heeft een breed aanbod aan diensten. Voor deze diensten leveren wij vakkundig personeel met verstand van zaken. Bent u echter opzoek naar een dienst welke niet voorkomt in ons overzicht? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons, wij laten dan zo snel mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Inzetbaarheid

Door flexibel tewerk te gaan zijn wij altijd en overal inzetbaar. In de avonduren, op werkdagen of in het weekend, de keus is helemaal aan u. Wij zorgen ervoor dat elke klus geklaard wordt zonder dat uw personeel er last van heeft. De continuïteit van uw eigen bedrijf is een van de doelstellingen van Ducore Diensten.

Transport, migratie, refurbishment… Ducore Diensten doet het allemaal. Zie ons diensten overzicht voor meer informatie. Mocht de door u gewensde dienst of service er niet tussenstaan, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.